2016. dec 14.

Pandangaran 2. nap

írta: anatik
Pandangaran 2. nap

Reggelinél összeismerkedtem a szálláshoz tartozó idegenvezetőkkel: jól beszélnek angolul, nem tolakodóak és úgy tűnik tényleg szeretnének nekünk (vendégeknek) tartalmas szórakozást nyújtani. Így beneveztem egy szörf-oktatásra :) Kisebb pihenővel 2 órán keresztül a vízben gyakoroltunk, hogyan lehet felállni a deszkára. Párszor több másodpercig is sikerült meglovagolnom a hullámokat :)

pc140135.JPG

Bazi fárasztó sport: sokat kell áramlattal szemben úszni/menni és a deszkára való felpattanás sem piskóta - de nagyon élveztem! Akár egész délután gyakorolhattam volna, de 2 óra teljesen kifárasztott.

Ebéd közben sokat beszélgettem a helyi guide-okkal, kérdezgettek utam további részéről. Szerintük Yogyakartára túl sok időt szánok és Jembert nem kellett volna kihúznom a listáról Gili miatt. Annyit variáltam, hogy levettem két napot Yogyaból, és megtoldottam az ittlétemet 2 éjszakával.

Este pedig elvittek egy helyi étkezdébe, ahol tésztás zöldséglevest ettem - a tésztát kézzel készítették, nagyon finom íze volt mindössze 200 Ft-ért. Érdemes összeismerkedni a helyiekkel, mert nagyon hasznos tanácsokkal tudnak ellátni.

Szólj hozzá